Gépi vakoló tanfolyam

A gépi vakoló megismeri a kőműves szakma különböző tevékenységeit és alapvető
technológiáit. 
Gépi vakoló tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Gépi vakoló, Gépi vakoló tanfolyam, Felnőttképzés

gépi vakoló építészeti és tartószerkezeti terveket olvas és értelmez. Ismeri és betartja a kivitelezési munkafolyamatok sorrendiségét, különösen tekintettel a vakolási munkákra. Eszközöket, kézi szerszámokat, villamos kéziszerszámokat, építőipari kisgépeket biztonsággal kezel. A gépi vakolási munkák végzéséhez szükséges építő és segédanyagokat ismeri, azokat szakszerűen használja.

Felkészül az önálló, illetve csoportos felelős munkavégzésre. Tervdokumentáció alapján, irányítással részt vesz az épületek vakolatainak kitűzésében. Hagyományos és korszerű vakolóanyagokkal kültéri és beltéri kézi és gépi vakolási munkákat végez. Vakológépet kezel. Vakoló munkaállványt épít és bont.

Helyszíni felmérés és/vagy tervdokumentáció alapján meghatározza a vakolási munkák kivitelezéséhez szükséges anyagok mennyiségét. Egyéni védőeszközöket használ. A vakolási munkák munkabaleset, tűz és környezetvédelmi szabályait ismeri, és azokat tudatosan betartja.

A “Gépi vakoló” a Kőműves 4 0732 06 08 kapcsolódó részszakmája.

# /- #gépivakoló #gépivakolótanfolyam #gépivakolóképzés #gépivakolótanfolyamról #gépivakolóoktatás #gépivakolóvizsga #gépivakolórészszakma

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Gépi vakoló képzés | Építőipar | Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.