Biogazdálkodó tanfolyam

Biogazdálkodó tanfolyam

Biogazdálkodó tanfolyammal kapsolatos információk - felnottkepzes.hu

Biogazdálkodó, Biogazdálkodó képzés, Biogazdálkodó tanfolyam, Felnőttképzés

biogazdálkodó feladata olyan mezőgazdasági vállalkozás létesítése, illetve üzemeltetése, amely fenntartható, ökológiai szemléletű állattenyésztést, szántóföldi növénytermesztést és kertészeti termesztést folytat. Célja, olyan alapanyagok, termékek előállítása, melyek nem tartalmaznak az ökológiai termelésben nem engedélyezett szermaradványokat és magas minőséget képviselnek.

Tudatos gazdálkodóként a gépeket, az épületeket, az építményeket szakszerűen üzemelteti és karbantartja, egyszerű javításokat végez el. Szakmai anyagokat olvas és alapvető gazdálkodási adminisztrációs tevékenységet, megfigyeléseket és méréseket végez. Betartja a munka- és környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszerbiztonsági és az ökológiai termeléssel kapcsolatos előírásokat. Csapatmunkában dolgozik és együttműködik a szakmai munkában és a gazdálkodási tevékenység ellenőrzésében résztvevőkkel. A megtermelt biomasszát megújuló energiaforrásként szakszerűen hasznosítja.

Szakképesítés sorszáma:08104001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #biogazdálkodó #biogazdálkodótanfolyam #biogazdálkodóképzés #biogazdálkodótanfolyamról #biogazdálkodóoktatás #biogazdálkodóvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Biogazdálkodó | Mezőgazdaság | Mezőgazdaság, tovább nem bontható | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.